HTML

A világot jelentő deszkák

minden WC-t lehúzunk! wcfigyelo@gmail.com

WC Figyelő képek

Címkék

Friss topikok

  • Toalett Tomi: Nem is baj, legalább megszabadulunk a senkiházi futballkurváinktól. (2010.03.26. 13:52) Szusza Ferenc Stadion, Budapest
  • Toalett Tomi: de hogy ez a Poharazó mekkora egy buzi név, soha nem hallottam még kimondva se! (2010.01.28. 23:47) Bíboros Poharazó, Eger
  • WC Guriga Geri: Ne aggódjatok, ezen az oldalon mi még azokat a wc-ket is lehúzzuk, amiket amúgy nem lehet lehúzni!... (2009.11.30. 19:21) sziasztok

Szusza Ferenc Stadion, Budapest

2010.03.25. 22:30 Toalett Tomi

Egy viszonylag hosszú hallgatást megtörve újra jelentkezik a WC Figyelő!

Első fővárosi helyszínelésünk célpontjául az ország egyik legmodernebb futballstadionjának mellékhelyiségét választottuk, a tesztelés időpontját pedig a hétközi kupaforduló keretei között megrendezett Újpest-ZTE mérkőzéshez igazítottuk.

Nos, ahogy a mérkőzést követően - amely mellesleg 1-0-s újpesti vereséggel végződött - az egyik hazai szimpatizáns megjegyezte: "olyan ez a WC, mint a csapatunk", és ezzel tulajdonképpen mindent elmondott a mellékhelyiségről.

A B Terasz mögötti wc-be belépve, három kézmosó csap fogad minket, melyekből ha kérjük ha nem, egyfolytában ömlik a víz; lévén a csapokat már jó ideje leszerelték. Kézszárítónak, kéztörlő papírnak természetesen nyoma sincs. Továbblépve a tényleges mellékhelyiségbe, egy, a stadionokban megszokott "falra vizelde" fogad minket, melyről már szinte teljesen elveszett a pár éve még vadonatúj csempeburkolat.

Ha esetleg nagy dolgunkat szeretnénk elvégezni a mérkőzés előtt/után, nem lenne egyszerű dolgunk, ugyanis hiába van viszonylag sok angol wc, a helyiségek nem zárhatóak, wc-papírt pedig egyáltalán nem lehet találni.

Egyszóval, hiába a kétezres évek elején felújított stadion, azóta úgy tűnik, semmiféle karbantartási munkát nem végeztek a mellékhelyiségekben, ez pedig igencsak szembetűnő. Ez a teljesítmény a WC Figyelő értékelésében 3 pontra volt elegendő.

 (képeket sajnos elfelejtettem készíteni, egyszerűen nem voltam olyan lelkiállapotban a mérkőzés után)

2 komment

Címkék: budapest stadion ferenc szusza 3/10

A bejegyzés trackback címe:

https://wcfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr271869118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WC Guriga Geri · http://wcfigyelo.blog.hu/ 2010.03.26. 01:45:38

Szerintem már úgy elúszott ez a kupa az Újpestnek Tomikám, mint teli piszoárban az illatosítókagyló!

Toalett Tomi 2010.03.26. 13:52:51

Nem is baj, legalább megszabadulunk a senkiházi futballkurváinktól.
süti beállítások módosítása