HTML

A világot jelentő deszkák

minden WC-t lehúzunk! wcfigyelo@gmail.com

WC Figyelő képek

Címkék

Friss topikok

  • Toalett Tomi: Nem is baj, legalább megszabadulunk a senkiházi futballkurváinktól. (2010.03.26. 13:52) Szusza Ferenc Stadion, Budapest
  • Toalett Tomi: de hogy ez a Poharazó mekkora egy buzi név, soha nem hallottam még kimondva se! (2010.01.28. 23:47) Bíboros Poharazó, Eger
  • WC Guriga Geri: Ne aggódjatok, ezen az oldalon mi még azokat a wc-ket is lehúzzuk, amiket amúgy nem lehet lehúzni!... (2009.11.30. 19:21) sziasztok

Hódos Presszó, Debrecen

2010.02.20. 17:43 WC Guriga Geri

A Hódos Presszó a debreceni kézilabdacsapatok otthonául szolgáló Hódos Imre Sportcsarnokban található. Az igen kellemes hely a klasszikus amerikai dinerek hangulatát idézi. A küzdőtér szomszédságában lévő presszó természetesen a helyi sportbarátok egyik legkedveltebb találkozóhelye, amihez az állandó sportközvetítéseken túl a vendéglátó-ipari egység kialakítása, a cívisváros dicső sporttörténetét bemutató dekoráció is hozzájárul.

A falak Debrecen két rajongásig szeretett klubjának (DVSC-TEVA, DKSE) színeit (piros-fehér, kék-sárga) viselik. A rendkívül igényes és impozáns látványt a debreceni kötődésű olimpiai- és világbajnok sportolók portréi teszik még szívmelengetőbbé a sportőrültek számára.


Ezek ismeretében nem túl meglepő, hogy a Hódos Presszó mellékhelyiségének minősége közel sem mellékes szempont a hely tulajai számára. A WC-be lépve már rögtön az első alkalommal megragadja a figyelmet a dicséretesen szép, sárga-szürke kockás csempe, mely (a remek atmoszférájú, sörben úszó meccsnézés mellett) nagyban hozzájárul a vendégek jó hangulatú, nyugodt vizeléséhez. A toalett tágas és szellős, de szerencsére bűzös szellők nem lengik be. A magukon könnyíteni vágyókat 5 piszoár és 3 fülkés angol WC várja, így nagy forgalom esetén sem kell aggódnunk a várakozás miatt, ami mindenképpen fontos és pozitív dolog. Kiemelendő még a komfortérzetet növelő kellemes hőmérséklet. Sok hellyel ellentétben itt nem kell attól tartanunk, hogy belénk fagy a szó, vagy esetleg egyéb kontent. A jó fűtésrendszernek köszönhetően a meleg víz is igen gyorsan rendelkezésünkre áll a kézmosáshoz, az evidens folyékony szappan mellett. A felszereltségre sem lehet panaszunk: van kézszárítógép, szemetes, WC-kefe minden fülkében. Egy dolgot azonban feltétlenül kiemelnék, ami hatalmas, ám örömteli meglepetésként ért: a két mosdókagyló felett, a vendégek számára szabadon fel- és lekapcsolható neonlámpák vannak elhelyezve! Ez mindenképp nagy pozitívum, mivel akár egy gyors borotválkozást is megejthetünk a WC-ben, ha kedvünk szottyan rá!
A negatívumokról szólva sajnos meg kell jegyezzem, hogy a piszoárokat és az angol WC-ket magába foglaló légtérben csak igen haloványan villódzó, majd a harcot teljesen feladó neon izzós lámpák fogadtak, amik nagymértékben rontották az összképet és a célzás pontosságát. Szintén lehúzzák a pontszámot a néhol felbukkanó firkák, foltok, anyaghibák és hiányok, gondolva itt elsősorban a törött lámpára, a lötyögő kilincsre és a tátongó űrként ható csempehiányra.


Mindent egybevetve és dolgunkat elvégezve elégedetten konstatálhatjuk, hogy ez a mellékhelyiség bizony egész jó, így 7 pontot érdemelt ki a WC-figyelő értékelésében.

  

Szólj hozzá!

Címkék: debrecen 7/10 presszó hódos

A bejegyzés trackback címe:

https://wcfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr11776275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása